•  (uk)
2019/04/16
Головна » Новини » 12 травня 2018 року в селищі Калинівка відбувся Всеукраїнський Фестиваль бойових мистецтв «Булава»

12 травня 2018 року в селищі Калинівка відбувся Всеукраїнський Фестиваль бойових мистецтв «Булава»

12 травня 2018 року в селищі Калинівка відбувся Всеукраїнський Фестиваль бойових мистецтв «Булава» спів організатором якого була . В рамках фестивалю в перше в історії був проведений чемпіонат Київської області з «Укранського рукопашу “Спас”, в якому крім наших спортсменів охоче себе випробували бійці з панкратіону, греплінгу, рукопашного бою, комбатдзуцу та бразильського джиуджицу. На фестиваль приїхали команди учасників з міст, селищ та сіл нашої неосяжної неньки України :Запоріжжя, Дніпро, Київ, Рівне, Миколаїв, Біла Церква, Васильків, Фастів, Мироновка, Володарка, Пісківа, Калинівка, Данилівка та інші. Всього в спортивних змаганнях, які проходили в спортивному комплексі імені Івана Піддубного, за кубок козацького полковника Семена Палія взяли участь, біля 400 бійців 2000-2010 років народження з різних видів одноборств. На фестивалі були представлені: «Український рукопаш « Спас», козацький шабельний бій , панкратіон (традішин та греплінг).
Спортивні змагання пройшли в дружній ,спортивній боротьбі. По завершенню змагань всі переможці і призери отримали свої медалі, грамоти і кубки.
В Центральному парку Калинівки проходила Культурно-масова частина фестивалю де були показові виступи ,стрільба з лука, метання ножів та сокир, виставка козацької та сучасної зброї ,безкоштовний куліш від козаків, виступи самодіяльних артистів та знаних гуртів: «Буття»», «Друже музико», «Труба» .Перед глядачами виступили і соліст гурту «Тінь соня» Сергій Василюк та бандурист Тарас Силенко. Завершував фестиваль бойових мистецтв виступ вогняного театру « КОТ».
Всі хто побачив це дійство ,були в захваті. Дякуємо всім хто долучився до його проведення !!!

Scroll To Top
-->