•  (uk)
2020/07/01
Головна » Новини » 8 лютого в місті Київ відбувся Відкритий чемпіонат міста з Українського рукопашу «Спас»

8 лютого в місті Київ відбувся Відкритий чемпіонат міста з Українського рукопашу «Спас»

Чемпіонат міста Києва з Українського рукопашу «Спас»

8 лютого в місті  Київ відбувся Відкритий чемпіонат міста з Українського рукопашу «Спас» у   розділах «Рукопаш» та «Шабельний бій». В змаганнях взяло участь 100 спортсменів зі Спасу та інших бойових мистецтв. Крім клубів з міста Києва, Спас-Крес та Кунь Лунь, також були представники області з Білої Церкви «Еверест» та «Будо», з Володарки  «Володар», з Фастова «Тецушинкай», з Брової та Оленівки «Козацький Лицарський Клуб», з Дорогинки «Мізерекорд». Організаторами турніру виступили КиївськаФедерація«Спас», Козацький Лицарський Клуб та громадська спілка «Центр патріотичного виховання», змагання відбулися за підтримки депутата київради Вадима Васильчука.

На урочисте відкриття чемпіонату, привітати спасівців прийшов депутат київради Вадим Васильчук.

Змагання проходили в спортивній залі НАУКМА на двох майданчиках. Десятки хлопців і дівчат змагалися між собою у рукопаші та шабельному бою,демонструючи високий рівень підготовки.

Змагання пройшли в теплій дружній атмосфері. Кожен випробував себе і перевірив рівень своєї підготовки. Не зважаючи на запеклі бої між суперниками відчувався дух побратимства і підтримки.

Завдяки Спасу пробуджується дух київських козаків.

Все буде СПАС!!!

Слава УКРАЇНІ!!!!!

Scroll To Top
-->