•  (uk)
2020/01/30
Головна » Новини » 29 жовтня Олександр Леонтійович провів презентацію своєї нової книги під назвою “Дев’ять сил”.

29 жовтня Олександр Леонтійович провів презентацію своєї нової книги під назвою “Дев’ять сил”.

29 жовтня в відомому в країні культурно-виставковому центрі на Книжковій толоці в Запоріжжі відбулася значна подія для інтелігенції, молоді. всіх людей, що ведуть активний спосіб життя. Президент Всеукраїнської федерації “Спас”, кандидат наук, культуролог, автор книг та учасник запорозького патріотичного козацького руху опору провів презентацію своєї нової книги під назвою “Дев’ять сил”. Олександр Леонтійович розповів як готувався, що робив в порядку досліджень та як писав такий важливий для суспільства, що бажає бути сильним духом та здоровим труд. Важливо, що в залі були люди, частина з них виступала та із задоволенням розповіла про позитивні результати використання методик оздоровлення, які запропонував Притула, десятки років віддавший розвитку фізичної культури, бойового мистецтва “Спас”, виховавши багато чемпіонів та здорових, міцних молодих людей. В залі було багато охочих спробувати поради записані в цікавій книзі, учасники презентації задавали багато питань, були небайдужі до заходу. Також виступили – Валентин Терлецький, як наш козак та головний режисер багатьох документально-публіцистичних фільмів під загальною назвою “Козацька звитяга” та керівник видавництва пан Систеров подякували за подальший розвиток теми здоров’я нації, без хімічних медикаментів та іншого втручання в роботу організму чоловіка та закликали всіх долучитися до апробації методик, що є традиційними для стародавнього козацького середовища, наших пращурів. Дуже добре, також, що пану Олександру вдалося правильно систематизувати знання, додати багато зі свого досвіду та створити систему використання, яка вже сьогодні приносить користь тим кто займається своїм тілом та духом. Для цього необхідно небагато часу, але результат чути вже через невеличкий термін. Голова Координаційної ради з питань козацтва при Запорізькій ОДА Костянтин Рижов теж сказав теплі добрі слова, згадав як починався тренувальний процес, з якими проблемами спіткалися спасівці та підтримав бажання активу та Притули й надалі розвивати не тільки методики боротьби, а перейти до формування концепції національної бойової культури. Мені також було приємно привітати колегу по науковій, спортивній та патріотичній діяльності. Були передані щирі вітання від Великої Ради отаманів Запорозького козацтва, федерації важкої атлетики Запорізької області, підкреслена важливість доповнення методик, що існують в збройних силах, спасівською технікою та досвідом та запропоновано створення нового філософського напряму вивчення національного бойового мистецтва як філософії – перемоги.
Також Олександру Притулі вручив медаль від Святійшого Патріарха Філарета “За жертовність і любов до України”, якими була нагороджена група учасників АТО, волонтерської , наукової та виховної діяльності з Запоріжжя на свята Покрови Пресвятої Богородиці, а також подарував свою книгу – “Вогняні роси” про новітню військово-політичну історію Запорозького козацтва, де є правдиві та добрі слова й про особистий внесок у боротьбу з окупантами та ворогами Олесандра Притули й всієї федерації.
З повагою, Голова Великої Ради отаманів Запорозького козацтва, член Національної спілки журналістів України, головний редактор альманаху “українське патріотичне козацтво” Дмитро Сухінін (Гора).

Scroll To Top
-->