•  (uk)
2020/07/03
Головна » Новини » Акція «Чистий Дніпро»

Акція «Чистий Дніпро»

У суботу 2 листопада 2013 року відбулася загальноміська акція «Чистий Дніпро» в рамках програми соціальних ініціатив ВАТ «Запоріжсталь», в якій взяли участь близько 3000 людей.  Головним завданням,  яке стояло перед  організаторами акції було масове прибирання сміття з прибережної зони р. Дніпро вздовж Набережної магістралі (від каскаду фонтанів «Радуга» до гіпермаркету «Епіцентр»), а також на о. Хортиця.

На поклик головних організаторів акції очистити берег Дніпра від сміття відгукнулися робітники заводу «Запоріжсталь», профспілкові організації багатьох промислових підприємств, середніх та вищих навчальних закладів, а також громадські організації м. Запоріжжя.

Учасниками заходу стали і представники всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнська федерація «Спас», які з радістю відгукнулися на запрошення організаторів підтримати таку важливу для нашого міста соціальну ініціативу.

Не словом, а ділом …

s1

s2

Учасники акції, представники ВГО «Всеукраїнська федерація «Спас» з генеральним директором ВАТ «МК Запоріжсталь» Шурмою Ростиславом Ігоровичем

 s3

Scroll To Top
-->