•  (uk)
2019/02/25
Головна » Новини » У Запоріжжі пройшов масштабний історичний фестиваль,“Історія без брому та нафталіну”

У Запоріжжі пройшов масштабний історичний фестиваль,“Історія без брому та нафталіну”

У Запоріжжі пройшов масштабний історичний фестиваль,“Історія без брому та нафталіну”. Із таким гаслом до Запоріжжя вперше приїхав дводенний фестиваль “Історія.UA”. Під час заходу науковці, режисери та майстри розповіли про минуле нашої держави. Для цього — зранку до вечора фахівці влаштовували покази фільмів, презентації та виставки видань. А ще — музичні інсталяції, майстер-класи і театральні постанови. Все це потрібно, аби нагадати людям про минуле України, яка 27 років тому повернулася на мапу світу.

Українськими танцями відкривається фестиваль “Історія.UA ”. Вперше до заходу долучилася Запорізька козацька школа «Спас», яка представила козацьку програму.Спочатку виховнці підрозділів «Спас – Кремень» і «ім.Сагайдачного» виступили на центральній сцені з показовим виступом, а потім для запорожців і гостей міста  провели майстер класи з володіння традиційною зброєю.

Організатори впевнені: такі заходи допомагають молоді дізнатися більше про рідну землю. Далі фестиваль мандруватиме іншими містами України.

Scroll To Top
-->