•  (uk)
2022/03/07
Головна » Новини » Спас” відсвяткував свій 18-й день народження

Спас” відсвяткував свій 18-й день народження

У суботу 21 травня 2016 року біля Запорозького Дуба Запорізька ДЮСШ «Спас» відсвяткуваласвоє 18-ти річчя.  У цей день з усіх куточків Запоріжжя батьки привезли своїх дітей на справжнє свято мужності та козацької звитяги.

  • Організаторами свята виступили: ГО «Всеукраїнськафедерація «Спас», Запорізька  обласна федерація козацького бойового мистецтва «Спас», Департамент освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради,

Дитячо – юнацька спортивна школа «Спас», Запорозьке Війська Низове «Запорозька Січ»

Традиційно захід розпочався   урочистим парадом, який приймав директор ДЮСШ «Спас» Костянтин Рижов.

Вихованців школи, батьків та гостей свята привітав президент ГО «Всеукраїнська федерація «Спас», радник Міні стра молоді і спорту України, засновник ДЮСШ «Спас» Олександр Притула.

Заступник начальника управління спортивної культури спорту та туризму Запорізької міської ради Валерій Богдан передав привітання і подарунки від керівництва міста Запоріжжя, а також зазначив вагомий внесок ДЮСШ «Спас» у  розвиток спорту в регіоні.

Заступник голови ГО «Запорізький вектор» – Глазунов Володимир нагородив грамотою колектив ДЮСШ «Спас» за вагомий внесок в патріотичне виховання молоді.

Показові виступи на розсуд глядачів виставив кожен тренер ДЮСШ «Спас». Юні спасівці вправно демонстрували  акробатичні трюкі, вміння влодіння прийоми рукопашного та шабельного бою, вокальні та хореографічні здібності.

Привітав зі святом всіх присутніх президент ГО «Всеукраїнська федерація грузинської боротьби «Чидаоба» Реваз Шишиношвілі і нагородив грамотами президент ГО «Всеукраїнська федерація «Спас» Олександра Притулу та директора ДЮСШ «Спас» Костянтина Рижова, за допомогу у розвитку грузинської бойової культури в Україні. Грузинські борці подарували показовий виступ, продемонструвавши високий рівень володіння прийомами боротьби «Чидаоба».

Особливо приємно було чути привітання від батьків юних спасівців, якіщиродякували тренерам та наставникам  ДЮСШ «Спас» за виховання дітей, за терпіння, доброту та душу, яку вони вкладають у своїх вихованців.

Справжню святкову атмосферу доповнювали вистава козацької православної школи «Запорозький спас» (керівник Любов Камінська), містечко майстрів народної творчості, «Козацька тролея», майстер клас від працівників «Чевоного христа», а всі бажаючи могли скуштувати справжнього козацького куліша, від кухарів ЗВН «Запорозької Січі» .

І ось настав момент, якого, із завмиранням серця, чекали як вихованці, так і їх тренери: визначення кращих спортсменів та кращого осередку ДЮСШ «Спас» за підсумками навчального року. Так, кращимо серед підрозділів було визнано   «Спас Вихор» (тренер Прокопенко Василь) , друге місце посів підрозділ «Спас Воля» (тренери  Бєлєнков Володимир  Сергійович та Мігуля Микола ) , а третє «Спас Яр» (тренери Літава Жаклін та Преображенцев Михайло).     Кращими спортсменами стали Назар Жуган (до 10 років, тренер БєлєнковВолодимир), Білогубцев Денис (11 – 15 років, тренер Грицай Олександр), серед дівчат Благоразумная Олександра (тренери Літава Жаклін та Преображенцев Михайло)

Дякуємо всім, хто знайшов час, прийшов та розділив з нами радість святкування Дня заснування першої в світі бюджетної школи зі слов’янського бойового мистецтва, всіх хто створював Школу «Спас» разом з нами,  хто був поруч протягом всього цього часу, хто допомагає нам у цій нелегкій справі патріотичного виховання молодого покоління! Низький Вам уклін.  

 Слава Україні!

IMG_3142 IMG_3240 IMG_3263 IMG_3110 IMG_3138 IMG_3267

Scroll To Top
-->