•  (uk)
2020/09/23
Головна » Новини » Полк оперативного призначення № 3029 Національної гвардії України 31жовтня святкував 25-річницюз з дня заснування. Привітати ювілярів прийшли запорозькі козаки та юні спасівці.

Полк оперативного призначення № 3029 Національної гвардії України 31жовтня святкував 25-річницюз з дня заснування. Привітати ювілярів прийшли запорозькі козаки та юні спасівці.

Полк оперативного призначення № 3029 Національної гвардії України 31жовтня святкував 25-річницюз з дня заснування.  Привітати ювілярів прийшли запорозькі козаки та юні спасівці. Голова координаційної ради з питань козацтва при Запорізькій обласній державній  адміністрації Костянтин Рижов привітав гвардійців зі святом, а вихованці школи Спас, тренери Преображенцев Михайло і Літава Жаклін, подарували свій захоплюючий показовий виступ. Вправність юних спасівців вразила гвардейдів і вони вітали юнаків бурхливими оплесками.

Гості свята мали можливість ознайомитися з умовами служби, військовою технікою і зброєю, з якою гвардійці захищають Україну від московської навали. Приємно було зустріти вихованців школи «Спас», які зараз проходять службу в полку оперативного призначення № 3029, почути від вояків про особливості завдань, які вони виконують.

Багаторічна дружба пов’язує федерацію «Спас» і   полк оперативного призначення № 3029, багато спасівців служили і служать в полку. А ще хочеться зазначети, що кращим спортсменом полку за всю історію його існування був випускник Запорізької школи «Спас» Артем Чуєв, тренери Костянтин Рижов і Олександр Притула. Керівництво федерації і командування полку обговорили подальшу співпрацю.

Scroll To Top
-->