•  (uk)
2022/01/23
Головна » Новини » ЗАПОРОЗЬКІ КОЗАКИ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ЗАГИБЛИХ В АТО

ЗАПОРОЗЬКІ КОЗАКИ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ЗАГИБЛИХ В АТО

20 лютого 2016 року представники десятків козацьких організацій Запорізької області прийняли участь в урочистих заходах щодо вшанування другої річниці революції гідності. Так в містах Запоріжжі, Мелітополі, Бердянську, Пологах, Гуляйполі, Токмаку, Енергодарі та десяти районах Запорізької області та Покровському районі Дніпропетровської області отамани та козаки провели мітинги та козацькі кола на підтримку курсу реформ в державі та Збройних силах. В Запоріжжі урочисто поклали квіти до пам’ятника загиблим учасникам АТО та обговорили хід операції «Козацький волонтер».

В урочистих заходах прийняли участь керівники Запорізької обласної ради, облдержадміністрації, керівники військових частин, обласного військомату, управління Служби безпеки України в Запорізькій області та представники багатьох патріотичних громадських організацій. Активну участь в організації заходів прийняли отамани та старшина області : Кириченко С.П., Волков С. В., Рижов К.А., Галич С. Г., Барабаш О.М., Никипілий М.М.. Гонтарь В.М., Головатюк Є.І., Матвієнко І.С.. Грицаєнко І.М.. Ігнатченко С.Б., Лапін І.Є., Синєпольський І.А., Бєлан П.А., Мордовськой М.М., Молодиченко В.В., Притула О.Л., Шпитальов Г.Г., Лютий В.М., Шаповалов Г.І. та ін.

Єпископ Запорозький та Мелітопольський Владика Фотій та представники інших християнських конфесій провели молебен по загиблих героях.

image (5) image image (1) image (2) image (3)

Scroll To Top
-->