•  (uk)
2022/03/06
Головна » Новини » Другий Всеукраїнський Фестиваль домашньої консервації

Другий Всеукраїнський Фестиваль домашньої консервації

17 та 18 вересня 2016 року у місті Запоріжжя пройшов Другий Всеукраїнський Фестиваль домашньої консервації  на якому було зібрано найбільше домашньої консервації в Україні для благодійних потреб!

Постійним партнером фестивалю є ГО «Всеукраїнська федерація «Спас». У відкриті  Фестивалю домашньої консервації прийняли участь  юні спасівці з ДЮСШ «Спас» осередку «Спас-Яр», тренери Преображенцев Михайло і Літава Жаклін, а другий день відкривали козачата з осередку «Спас-Воля, тренер Мігуля Микола. Також спасівці прийняли участь в різних майстер класах які проводилися на цьому Фестивалі.

Мешканці Запоріжжя та учасники Фестивалю приносили свою домашню консервацію, здавали її у благодійний фонд Фестивалю, який склав 1492 кг фруктово-овочевої консервації (без урахування меду) та 270,100 кг квашеної капусти, яку в перший день заходу нарізали всі охочі відвідувачі.

В підведені підсумків і закриті фестивалю прийняв участь президент Всеукраїнської федерації «Спас» Олександр Притула.

На фестивалі встановлено та зафіксовано Рекорд України! Назва рекорду: «Найбільша вага домашньої фруктово-овочевої консервації, зібраної на благодійні потреби під час одного заходу на одній локації».

Консервація, зібрана на Фестивалі, буде передана на благодійні потреби: нашим захисникам в АТО, дитячим будинкам, інтернатам, іншим організаціям!

Scroll To Top
-->