•  (uk)
2022/01/27
Головна » Новини » Академія здоров’я “Спас” – Психічне здоров’я людини

Академія здоров’я “Спас” – Психічне здоров’я людини

У неділю 15 травня 2016 року на території готельного комплексу “Пектораль” відбувся черговий семінар з циклу “Академія здоров’я “Спас” на тему “Психічне здоров’я людини”.

На семінарі учасникам були розкриті основні теоретичні поняття “Семифакторної системи здоров’я людини”, “Психології людини”, зв’язки між різними видам здоров’я, а також зв’язок внутрішнього психічного стану людини з хребтом, роботою окремих органів та систем органів людини.

На практичних заняттях учасники навчилися самостійно виявляти проблеми функціонування хребта у різних його зонах, їх зв’язок з образом життя та внутрішнім станом людини; самостійно виправляти ці проблеми, а що саме найголовніше – так це давати рекомендації, що треба робити людині. аби ці проблеми не з’явилися у майбутньому.

Наступний семінар циклу “Академія здоров’я “Спас” на тему “Психічне здоров’я людини” відбудеться 2 липня 2016 року на території санаторію – профілакторію Запорізького національного університету в рамках 10-ти денного семінару “Школа характерника” і буде присвячений в основному психічним та психофізичним практикам та тренінгам.

“Академія здоров’я “Спас” – для тих, хто хоче бути завжди здоровими.
До зустрічі на наступному семінарі.

Участь у семінарі тільки по попередньому запису за телефонами 067 614 15 36, 066 619 12 14 Роман.

IMG_3426 IMG_3427 IMG_3408

Scroll To Top
-->