•  (uk)
2024/03/19
Головна » В рамках проекту «Українська Біржа Благодійності» стартували три благодійні проекти ДЮШКБМ “Спас”

В рамках проекту «Українська Біржа Благодійності» стартували три благодійні проекти ДЮШКБМ “Спас”

Дитячо-юнацька школа козацького бойового мистецтва «Спас» є громадською організацією з більш ніж десятирічним досвідом активного впровадження в українське життя традиційної української культури, національної свідомості та патріотизму, виховання духовно, інтелектуально і фізично здорової молоді української еліти. Школа «Спас» продовжує невтомно рухатись у цьому напрямку. Так з лютого 2012 року в рамках проекту «Українська Біржа Благодійності» стартували три благодійні проекти організації.

Українська Біржа Благодійності – це перша в Україні незалежна загальнонаціональна інфраструктура онлайн-благодійності, що надає універсальний сервіс для Благодійників та для тих, кому потрібна допомога. Проект ініційований завдяки гранту Фонду Віктора Пінчука. В рамках онлайн-благодійності кожна людина, кожна компанія чи організація може підтримати проект за власним вибором.

Від Дитячо-юнацької школи козацького бойового мистецтва «Спас» на сайті https://ubb.org.ua/розміщено наступні благодійні проекти:

1. Проект «Зробимо культуру доступною для сиріт!», який переконує в тому, що кожна дитина, обмежена в сімейному затишку та спілкуванні, варта того, щоб відчути себе невід’ємною частинкою історії рідного краю, зануритись у світ традицій та самобутньої української культури.

2. Проект: «Маленькі патріоти – надія на майбутнє!» про мрію відкрити дитячу студію при театрі та створити найкращих умов для занять в ній дітей віком від 7 до 15 років, з метою відродження кращих прадідівських звичаїв та патріотичного виховання підростаючого покоління.

3. Проект: «700-річний дуб благає про допомогу», який наголошує що Запорозькому дубу та комплексу загалом потрібен щоденний нагляд, систематичні заходи по відновленню та значні матеріальні ресурси.

На сайті https://ubb.org.ua/ в рубриці проекти можна дізнатися про проекти та можливість допомоги більш детально.

Як наголошують організатори сайту української благодійності  «ми не змінюємо світ, ми створюємо можливості. Можливість об’єднати багатьох людей навколо проблем, які ми здатні вирішити спільно. Можливість допомогти тим, хто потребує допомоги. Можливість особисто перевірити, як і на що витрачаються благодійні гроші. Зрештою, можливість для кожного зробити наш світ добрішим і кращим»

Не залишайтесь байдужими!