•  (uk)
2024/03/19
Головна » ВГО "Спас" » ЗМІ про нас » У МЕЛІТОПОЛІ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ МІСЬКИЙ ЧЕМПІОНАТ З УКРАЇНСЬКОГО РУКОПАШУ «СПАС»

У МЕЛІТОПОЛІ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ МІСЬКИЙ ЧЕМПІОНАТ З УКРАЇНСЬКОГО РУКОПАШУ «СПАС»

В Мелітополі відбувся ІІ Відкритий чемпіонат міста з українського рукопашу «Спас», присвячений героям АТО. В змаганнях взяли участь 125 спортсменів-спасівців з Мелітополя, Запоріжжя, Приморська, Новоолександрівки.

Організаторами турніру виступили Запорізька обласна федерація козацького бойового мистецтва «Спас», Управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради, Дитячо-юнацька спортивна школа з українського рукопашу «Спас».

На урочисте відкриття чемпіонату, аби привітати спасівців, завітали президент ЗОФКБМ «Спас» Костянтин Рижов, депутат Запорізької обласної ради Євген Дем’яненко, начальник Управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради Андрій Жорняк, директор ДЮСШ УР «Спас» Володимир Коломієць, директор ДЮСШ №1 Мелітопольської міської ради Андрій Бойко, а також учасники бойових дій на Сході України.

У спортивному комплексі ДЮСШ №1 десятки хлопців та дівчат змагалися між собою у рукопаші «Спас» та демонстрували високий рівень підготовки. За результатами загальнокомандного заліку третє місце виборола команда підрозділу «Спас-Воля» ДЮСШ «Спас» (тренер М. Мигуля), друге місце –команда підрозділу «Спас-Сила» ДЮСШ «Спас» (тренер В. Бєлєнков), перше місце – команда підрозділу «Спас-Січ» ДЮСШ «Спас» (тренер О. Грицай).

Як стверджують організатори, турнір показав, що в Мелітополі живе козацький дух, і молодь виховується на звитяжних прикладах героїв минулого та сьогодення.