•  (uk)
2024/03/19
Головна » ВГО "Спас" » ЗМІ про нас » До дня вшанування пам‘яті Н. І. Махна проведено Кубок України зі «Спасу»

До дня вшанування пам‘яті Н. І. Махна проведено Кубок України зі «Спасу»

До дня вшанування пам‘яті Н. І. Махна проведено Кубок України зі «Спасу»

10 листопада у Запоріжжі в спорткомплексі ЗНУ було проведено Кубок України з українського рукопашу «Спас» на честь пам‘яті Н. І .Махна.

Поборотися за призи чемпіонату приїхало більше ніж 200 спортсменів із різних українських міст (крім Запоріжжя й області – Київ, Харків, Дніпро, Черкаси, Павлоград).

Після урочистої вступної промови осередки продемонстрували вправне володіння бойовим мистецтвом «Спас» та елементи самооборони у вигляді показових виступів.

«Я займаюсь «Спасом» уже два роки. На обласних змаганнях одержала друге місце і вирішила спробувати свої сили на Всеукраїнському рівні. Налаштована на перемогу! «Спас» допомагає мені розвиватися, загартовувати характер і досягати поставлених цілей», — розповіла вихованка осередку «Спас-Січ» Зоряна Мороз.

Після фінальних поєдинків відбулося нагородження. Бійці, які завоювали перше, друге або третє місця, отримали медалі та грамоти Федерації «Спас». Кубок України у чесних поєдинках виборов Харків. Запоріжжя далеко не відстало і одержало — 2 місце. Дніпро отримало почестне — 3 місце. Найкращі спортсмени були нагороджені в номінаціях : «Воля до перемоги» — Гужва Ростислав; «Найкоротший бій» — Литовченко Максим; «Найкраща техніка» — Логвиненко Дмитро.

За проведення чемпіонату відповідає Міністерство молоді та спорту України та Всеукраїнська федерація «Спас».

Автор: Оксана Савоста

Фото: Мішель Волкової