• English
2015/01/24
ОСТАННІ НОВИНИ
Головна » Анонси » Звернення ВГО “Всеукраїнська федерація “Спас”

Звернення ВГО “Всеукраїнська федерація “Спас”

Україна на сьогоднішній момент переживає нелегкий час, коли найцінніші національні здобутки: НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СОБОРНІСТЬ, ЦІЛІСНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ опинилися в небезпеці. Останні події свідчать, що на долю України випало ще одне нелегке випробування – зовнішня агресія. Сусідня Росія не бажає визнавати наше право на вільний розвиток нашої країни, підштовхуючи два братніх народи до братовбивчої бійні.

Впевнені, що ні український народ ні російський не бажає крові один одному. Але, на жаль, дії керівництва Російської держави ставлять на межу мир і спокій у відносинах наших країн.

ВГО “Всеукраїнська федерація “Спас” звертається до народу України, політиків, громадських організацій. В цей тяжкий для країни час необхідно забути про всі внутрішні чвари між собою і обєднатися навколо ідеї НЕЗАЛЕЖНОСТІ, СОБОРНОСТІ і ЦІЛІСНОСТІ України. Батьківщина у нас одна.

В цей же час заявляємо про готовність наших дорослих членів організації і наших партнерів виконати свій громадянський обовязок – боронити Україну від зовнішніх зазіхань.

Маємо надію, що в ХХІ столітті Бог надасть розуму нам не розвязати війну в центрі Європи, в країні, де знаходяться витоки нашої сучасної цивілізації. В крові броду не шукають.

Слава Україні!

 

Президент

ВГО “Всеукраїнська федерація “Спас”                                О.Л.Притула

Scroll To Top